Καλαμάρια γεμιστά

recipe image
Προστέθηκε από mamakoulina, Τρίτη, 06 Οκτώβριος 2009 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 7 χρήστες ψήφισαν
Περιγραφή

Θαλασσινή νοστιμιά !

Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
Σερβίρει
4-5 άτομα
  • 4-5 μεγάλα καλαμάρια
  • 1-2 πιπεριές ότι χρώμα θέλετε
  • 300 γρ. γραβιέρα της αρεσκείας σας
  • αλάτι χοντρό
Οδηγίες
  1. Πλένετε και καθαρίζετε καλά τα καλαμάρια.
  2. Τα αλατίζετε μέσα κι έξω.
  3. Κόβετε σε κύβους τις πιπεριές και την γραβιέρα.
  4. Γεμίζετε κάθε καλαμάρι εναλλάξ μια με πιπεριά μια με γραβιέρα και κλείνετε με μια οδοντογλυφίδα.
  5. Ψήνετε στα κάρβουνα ή σε ψηστιέρα.
  6. Τρώγονται ζεστά.
Λίγα μυστικά ακόμα

Είναι πολύ γρήγορο στην ετοιμασία του και πολύ νόστιμο !