-
Βάζετε όλα τα υλικά μαζί σε ένα μπώλ και το ζεσταίνετε στο φούρνο μικροκυμάτων ανακατεύοντας συχνά ή τα λιώνετε σε μπεν μαρί.
-
Αφού λιώσει καλά η σοκολάτα και έχει γίνει λεία, τρίβετε τα μπισκότα στο multi και τα ρίχνετε στο μείγμα και ανακατεύετε καλά.
-
Τοποθετείτε το μπώλ στο ψυγείο για περίπου 1 1/2 ώρα ώστε να σφίξει.
-
Αφού είναι έτοιμο, φτιάχνετε μπαλίτσες και τις κυλάτε απαλά στη σκόνη κακάο να καλυφθούν καλά παντού.
-
Τα τρουφάκια είναι έτοιμα !