-
500 γρ. αλεύρι
-
40 γρ. μαγιά νωπή
-
250 ml. ζεστό γάλα
-
100 γρ. βούτυρο
-
1 πρέζα αλάτι
-
2 κρόκους
-
2 κ,σ. ζάχαρη
Για την κατσαρόλα ή το τηγάνι με ένα γυάλινο καπάκι
- 1 ποτήρι νερό
- Λίγο αλάτι
- Η βάζουμε
- 1 ποτήρι γάλα
- 1 κ,σ. ζάχαρη
- 1 κ,σ. βούτυρο
Σος βανίλιας
- 500 ml. γάλα
- 3 κ,σ. ζάχαρη
- 1 ασπράδι σε μαρέγκα
- 1 κρόκο
- 1 βανίλια
- 3 κ,γ. νισεστέ ή κορν φλάουρ