Κέικ με ινδοκάρυδο
Προστέθηκε από Αλεξάνδρα, Τετάρτη, 12 Αύγουστος 2009
Μέση βαθμολογία 


/ 5
5 χρήστες ψήφισαν
Περιγραφή
Είναι το αγαπημένο μου κέικ, γιατί λατρεύω την καρύδα!!!!
Συστατικά
Στα γρήγορα
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες
- 2 κούπες αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
- 1 κούπα ινδοκάρυδο
- 4 αυγά
- 2 κούπες ζάχαρη
- 1 κούπα βούτυρο ή μαργαρίνη
- 1/2 κούπας γάλα
Οδηγίες

- Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ και τα χτυπάμε 4 λεπτά στη δυνατή ταχύτητα.
- Αδειάζουμε το μείγμα σε βουτυρωμένη φόρμα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 175 βαθμούς
- Θέλει γύρω στην μια ωρίτσα.Δοκιμάζουμε με ένα ξύλινο σουβλάκι αν έχει ψηθεί μέχρι μέσα.
- Βγάζουμε απο το φούρνο και αφήνουμε 10 λεπτά να κρυώσει.
- Αναποδογυρίζουμε σε πιατέλα.