Σε ένα μπολ ετοιμάζουμε τα γιουβαρλάκια ανακατεύοντας το ψιλοκομμένο κρεμμύδι ,το σκόρδο,το ρύζι,τον κιμά,και 2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο.
Προσθέτουμε επίσης λίγο ψιλοκομμένο άνηθο ,2 κουτ.γλυκ.αλάτι και αρκετό πιπέρι.
Πλάθουμε μικρά μπαλάκια και τα αλευρώνουμε ελαφρά.
Τα βάζουμε σε κατσαρόλα με κενό αναμεσά τους.Προσθέτουμε το δαφνόφυλλο,3-4 φλούδες λεμονιού,Στην συνέχεια ρίχνουμε ένα ζωμό κότας και καλύπτουμε με νερό τα γιουβαρλάκια.(περίπου 2 δάχτυλα
πάνω από τα γιουβαρλάκια).
Βάζουμε τα γιουβαρλάκια σε μέτρια φωτιά και τα βράζουμε 30-40 λεπτά.Αφού βράσουν τα αφαιρούμε από την φωτιά.
Βάζουμε 3 κουταλιές της σούπας από τον ζωμό σε ένα μπολ.προσθέτουμε 2 κουταλιές λάδι ,το γιαούρτι και ανακατεύουμε καλά.
Ρίχνουμε το μείγμα στην κατσαρόλα με τα γιουβαρλάκια,μαζί με λίγο άνηθο και ανακατεύουμε .
Σερβίρουμε τα γιουβαρλάκια με το νόστιμο ζουμάκι και πασπαλίζουμε από πάνω άνηθο ψιλοκομμένο η δυόσμο!