Κολοκυθοανθοί γεμιστοί

recipe image
Προστέθηκε από Ε.Φ., Τετάρτη, 20 Απρίλιος 2016
Περιγραφή

Τα λουλούδια των κολοκυθιών γίνονται ένας νόστιμος μεζές!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Άλλες κατηγορίες
  • 20 μεγάλους κολοκυθοανθούς φρέσκους.
  • Για την γέμιση:
  • 200 γραμμάρια φέτα τριμμένη,
  • 200 γραμμάρια κεφαλοτύρι τριμμένο ,
  • 2 αυγά πιπέρι,
  • μαϊντανό ψιλοκομμένο,
  • λάδι για το τηγάνισμα.
  • Για τον χυλό:
  • 1,5 φλιτζάνι αλεύρι,
  • 3 κουταλιές ελαιόλαδο,
  • 1 φλιτζάνι μπύρα,
  • 1 φλιτζάνι κεφαλοτύρι τριμμένο,
  • αλάτι ,πιπέρι.
Οδηγίες
  1. Κόβουμε τον μίσχο μέσα από τα λουλούδια και προσεκτικά τα πλένουμε και τα στραγγίζουμε.
  2. Ετοιμάζουμε την γέμιση ,και βάζουμε από ένα κουταλάκι μέσα σε κάθε λουλούδι.
  3. Στρίβουμε τα φύλλα για να κλείσει το λουλούδι.
  4. Ανακατεύουμε τα υλικά του χυλού,βουτάμε ένα-ένα τα λουλούδια σαυτόν και τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.
  5. Τους γυρίζουμε και από την άλλη πλευρά να ροδίσουν.
  6. Όταν γίνουν τους βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας να στραγγίσουν.Τρώγονται ζεστοί.
Λίγα μυστικά ακόμα

Βρήκα την συνταγή στο ιντερνετ ,έβαλα λίγη παραπάνω μπύρα.