Ζαμπόν Αέρος

recipe image
Προστέθηκε από Bianka, Πέμπτη, 05 Νοέμβριος 2015
Περιγραφή

Φτιάχνουμε εύκολα και γρήγορα σπιτικό ζαμπόν!

Συστατικά
  • 1 φιλετο χοιρινο η γαλοπουλας
  • Αρκετή ζαχαρη
  • Αρκετό αλατι
  • Μια κάλτσα ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ νάυλον
  • Και βότανα ο,τι έχουμε
Οδηγίες
  1. Βάζεις το κρέας πρώτα σε αρκετή ζαχαρη, δηλαδη αρκετή να το τυλίγει μεσα για 24 ώρες σε μέρος στο μπαλκόνι
  2. Μετα το πλένεις και το σκουπίζεις Καλα.
  3. Μετα το τυλίγεις Καλα σε αλατι, μπόλικο αλατι να το ψήσει δηλαδη πάλι 24 ώρες σε δροσερό μέρος σε μπαλκόνι δηλαδη.
  4. Τωρα το πλένουμε το στεγνώνουμε βαζουμε επανω πολλα διαφορα βότανα οτι έχουμε και το βαζουμε σε μια καλτσα νάυλον, το κρεμάμε σε δροσερό μέρος στον αερα στο μπαλκόνι για 5 ημέρες.
  5. Μετα την Πέμπτη μέρα το κοβουμε !