Χτυπάμε τα αυγά , το γιαούρτι και το αεριούχο νερό ή τη σόδα,προσθέτουμε λίγο αλάτι,πιπέρι και πάπρικα.
Με ένα πιρουνάκι "σπάμε"τη φέτα ,προσθέτουμε και το ανθότυρο ,ενώνουμε ρίχνουμε πιπέρι και λίγη ρίγανη(προαιρετικά),ανακατεύουμε όλα μαζί να ενωθούν τα υλικά μας.
Λαδώνουμε καλά το ταψί της κουζίνας μας και στρώνουμε 3 φύλλα λαδώνοντας τα ένα ένα,ρίχνουμε την μισή γέμιση τυριών ,απάνω πάλι 3 φύλλα λαδωμένα καλά,ρίχνουμε το υπόλοιπο τυρί και τελειώνουμε με 4 φύλλα καλά λαδωμένα.
Χαράζουμε την πίτα μας μέχρι κάτω και ρίχνουμε το μείγμα γιαουρτιού-αυγών απάνω . Ψήνουμε την τυρόπιτα για 30-35 λεπτά περίπου στους 180 βαθμούς αέρα.
Εβαλα φέτα τυρί και ανθότυρο,επίσης σόδα αντί αεριούχου νερού και αρκετή πάπρικα στο υγρό μείγμα γιαουρτιού. Αν θέλετε η τυρόπιτα να βγει πιο παχουλή θα την φτιάξετε σε μικρότερο ταψάκι και όχι στου φούρνου σας όπως εγώ.