Ψάρι αλα Σπετσιώτα
Προστέθηκε από ΝΤΙΝΑ, Κυριακή, 31 Μάιος 2009
Μέση βαθμολογία 



/ 5
1 χρήστες ψήφισαν
Περιγραφή
Το πιάτο αυτό πες τε το όπως θέλετε ,αλα σπετσιώτα ,γιαχνί ,πλακί !
Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
- 1 κιλό ψάρι κομμένο σε φέτες
- ντομάτες
- 1 ποτηράκι κρασί λευκό
- σκόρδο μισο κουταλάκι αποξηραμένο ,για να μην μυρίζει πολύ
- δάφνη,ρίγανη ,πιπέρια σε μύλο με κολιαντρο .
- κρεμμύδια σε ροδελες
Οδηγίες
- Ραντίζετε το ψάρι με χυμο λεμονιού και το πασπαλίζετε με λίγο αλάτι
- Το αφήνετε να σταθεί
- Σοτάρετε ελαφρα στο λαδι το κρεμμυδι
- Προσθετετε το κρασί , τις ντομάτες και όλα τα άλλα κανα 10λεπτο
- Ρίχνετε και το ψάρι ,το πασπαλίζετε με φρεσκοτριμμένα πιπέρια ανάμεικτα με κολιαντρο.
- Σκεπάζετε και το ψήνετε σε σιγανή φωτιά