Ψάρι αλα Σπετσιώτα

recipe image
Προστέθηκε από ΝΤΙΝΑ, Κυριακή, 31 Μάιος 2009 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 1 χρήστες ψήφισαν
Περιγραφή Το πιάτο αυτό πες τε το όπως θέλετε ,αλα σπετσιώτα ,γιαχνί ,πλακί !
Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
  • 1 κιλό ψάρι κομμένο σε φέτες
  • ντομάτες
  • 1 ποτηράκι κρασί λευκό
  • σκόρδο μισο κουταλάκι αποξηραμένο ,για να μην μυρίζει πολύ
  • δάφνη,ρίγανη ,πιπέρια σε μύλο με κολιαντρο .
  • κρεμμύδια σε ροδελες
Οδηγίες
  1. Ραντίζετε το ψάρι με χυμο λεμονιού και το πασπαλίζετε με λίγο αλάτι
  2. Το αφήνετε να σταθεί
  3. Σοτάρετε ελαφρα στο λαδι το κρεμμυδι
  4. Προσθετετε το κρασί , τις ντομάτες και όλα τα άλλα κανα 10λεπτο
  5. Ρίχνετε και το ψάρι ,το πασπαλίζετε με φρεσκοτριμμένα πιπέρια  ανάμεικτα  με κολιαντρο.
  6. Σκεπάζετε και το ψήνετε σε σιγανή φωτιά
Λίγα μυστικά ακόμα
Παρόμοια συνταγή:  Ψάρι αλά Σπετσιώτα