Με τα υλικα του κιμά ζυμωνουμε Καλα πρώτα τα κεφτεδάκια οχι πολυ μεγαλα.
Σε ενα ταψι βαζουμε μια φετα μελιτζανα ,πατάτα,κεφτέ ,το βαζουμε στο ταψι,ξανά πάλι το ίδιο σε σειρές. Άμα έχουμε περισσέψει πατάτες και μελιτζανες τα βαζουμε στα πλάγια γυρο γυρο. Αναμεσα στις σειρές βαζουμε τις πιπεριες Και τις ντοματες.
Ριχνουμε επανω το λαδι με το αλατι και πιπερι. Ψυνουμε στους 200 βαθμούς για 45 λεπτα ισως και παραπάνω ανάλογα τον φουρνο. Θελουμε να πάρουν χρωμα οι πατάτες και οι πιπεριες
Σε τηγάνι βαζουμε το λαδι να κάψει, ριχνουμε τον πελτε ντοματας και την παστα πιπεριάς ειναι και αυτο σαν πελτές. Καβουρντιζουμε λιγο ριχνουμε το νερο, αλατι, πιπερι.
Βγαζουμε το ταψι απο το φουρνο και ριχνουμε την σαλτσα. Ψηνουμε αλλα 15-20 λεπτα.