Στο μίξερ βάζουμε το βούτυρο και την ζάχαρη και το χτυπάμε καλα.
Βάζουμε το λεμόνι και σιγά σιγά το αλεύρι και το μπέικιν, το δουλεύουμε καλά , να μην κολλάει στα χέρια, αλλά πολύ μαλάκια ζύμη. Το βάζουμε σε δροσερό μέρος για μια ώρα.
Ανοίγουμε λίγο λίγο φύλλο και κόβουμε με φορμακια και τα άλλα μισά με τρύπα στην μέση για να φαίνεται στην μέση η μαρμελάδα μας.
Τα βάζουμε στο ταψί με λαδοκολλα, σε ζεστό φούρνο στους 200, για 10 με 15 λεπτά, εξαρτάται από το φούρνο μας.
Όταν τα βγάλουμε τα περνάμε με την μαρμελάδα και βάζουμε το άλλο μπισκότο με την τρύπα επάνω. Τα πασπαλίζουμε με την Άχνη