Ανακατεύεις την μαγιά με την ζαχαρη και το νερό. Και μετα ολα τα υλικά μαζι τα ζυμωνεις για 5 λεπτα. Μετα βάζεις πάνω στα χέρια σου λιγο λαδι και ξανά ζημώνεις.
Πλαθεις σε ενα ψωμι, το βρεχεις με νερό και πασπαλιζεις με αλευρι. Το βάζεις σε ενα σκευος πυρεξ η τάπερ για φουρνο το χαραζεις με ενα κοφτερό μαχαίρι.
Το σκεπασεις με το καπάκι του και βάζεις το πυρεξ στον κρυο φουρνο στην κατω τελευταία σχάρα του φούρνου.
Αναβεις τον φουρνο στους 240 βαθμούς και ψηνεις για 50 λεπτα. Μετα βγάζεις καπάκι και ψηνεις για αλλα 7-10 λεπτα.