Δοκιμάζετε και προσθέτετε τη ζάχαρη που θέλετε για πιο γλυκό.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί αντί για μπισκότα, παντεσπάνι ή κέικ.
Μπορεί να σερβιριστεί σε ποτήρια ή σε πυρέξ ή σαν τούρτα όπως στη φωτόΑ
Από τη λευκή κρέμα θα χρησιμοποιήσουμε τη μισή,αν την κάνουμε σαν τάρτα όπως εγώ στη φωτό, την υπόλοιπη θα την ανακατέψουμε με πραλίνα αμυγδάλου σπασμένη σαν αυτή που βάλαμε στη βάση και μετά στη κατάψυξη και θα έχουμε ένα ωραιότατο παγωτό , όταν παγώσει.
Μπορούμε φυσικά να καλύψουμε και ολόκληρη τη τούρτα με τη λευκή και κρύα κρέμα, οπότε και θα την πάρη όλη τη δόση.