500 γρ. κρέμα γάλακτος η φυτικη κρεμα η 2 κουτιά μορφατ
350 γρ, τυρί κρέμα ό,τι θέλετε
1/4 φλιτζανιού κρυσταλλική ζάχαρη
2 κουταλιές της σούπας κρύο γάλα
2 Φάκελοι στιγμιαία κρεμα με γευση σοκολάτας
Γαλα λιγότερο απο ο, τι γράφει η συσκευασία εμένα έγραφε 300 μλ σε κάθε φάκελο εγω εβαλα, 225μλ δηλαδη για δυο Φακελα εγω εβαλα 450 μλ γαλα
Και αν θελουμε σος σοκολατας απο αυτή που βαζουμε επάνω στα παγωτά
Τσιπς Σοκολατας αν θελουμε για το γαρνίρισμα
Οδηγίες
Θρυμματίζουμε τα μπισκότα, κρατάμε μια κουπα για την επικάλυψη.
Τα υπόλοιπα θρυμματισμενα μπισκοτα τα ανακατεύουμε με το λιωμενο βούτυρο.
Τα απλώνουμε σε ενα πυρεξ και πατάμε με το κουτάλι να έχουμε έναν πάτο. Τοποθετήστε το ταψί στο ψυγείο.
Χτυπάμε το τυρί κρέμα με το μίξερ μέχρι να αφρατέψει. Προσθετουμε τις 2 κουταλιές της σούπας γάλα και τη ζάχαρη και ανακατεύουμε καλά.
Χτυπαμε την κρεμα γαλακτος η την μορφατ η την φυτικη κρεμα της αρεσκείας μας σε σαντιγί. Ανακατέψτε την μισή σαντιγι με το τυρι. Απλώνουμε επάνω στην βάση.
Χτυπαμε τη στιγμιαία κρεμα σοκολατας με το γαλα για 5 λεπτα μεχρι να αρχίσει να πήζει. Το απλώνουμε επάνω στην κρεμα τυρι ....τωρα αν θελουμε, περιχυνουμε απο τη σος σοκολατας .
Απλώνουμε απο πάνω την υπόλοιπη σαντιγι και πασπαλιζουμε με τα υπόλοιπα θρυμματισμενα μπισκοτα, η αν θελουμε με τρούφα η με τσιπσ σοκολατας.
Τοποθετήστε στο ψυγείο αποβραδίς ή για 4 ώρες πριν από το σερβίρισμα.
Έγινε διόρθωση στη συνταγή στην κρέμα γάλακτος. Για καλύτερα αποτελέσματα θα χρησιμοποιηθεί 500ml κρέμα γάλακτος δηλ 2 κούπες ή 2 μόρφατ σαντιγί σε κουτί