Για το παντεσπάνι:
Για την μαρέγκα:
Σιρόπι:
Γέμιση-σαντυγί:
Φτιάχνοντάς το είδα πως η χρειάζεται περισσότερη φαρίνα,100 γρ. σίγουρα ώστε το μείγμα να γίνει πιο πηχτό και να γίνουν οι λωρίδες σταθερές. Επίσης μπορούμε να σχεδιάσουμε διαγώνιες λωρίδες από την ανάποδη της λαδόκολλας με μαρκαδόρο ή στυλό ώστε να έχουμε ισοπαχείς λωρίδες, εμένα μου "ξέφυγαν" λίγο. Θα προσπαθήσω και πάλι να το φτιάξω γιατί μας άρεσε πολύ ακολουθώντας τις συμβουλές που δίνω.