Ευέλικτη ζαχαρόπαστα

recipe image
Προστέθηκε από ΝΤΙΝΑ, Παρασκευή, 15 Μάιος 2009 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote image / 5 3 χρήστες ψήφισαν
Περιγραφή Ιδανική να ανοιχτεί σε φύλλο και να φτιάξετε σχήματα . Τα ζαχαρωτά  φρουτάκια είναι γεμισμένα  με σοκολατένια αμυγδαλόπαστα.
Συστατικά
  • Ζαχαρούχο γάλα
  • Άχνη ζάχαρη .
  • διάφορα χρώματα βιολογικά ζαχαροπλαστικής
Οδηγίες

Σε ενα μπολ ανακατευούμε το γάλα με την άχνη ,όπως κάνουμε ζύμη ψωμιού. Θέλουμε μια ζύμη κανονική μαλακή να μην κολλά στα χέρια .

Για την σοκολατένια αμυγδαλόπαστα
Πρώτη συνταγή

  • 2 φλ. Αμυγδαλόψιχα,
  • 1,5 φλιτζάνι  ζάχαρη άχνη,
  • 2 ασπράδια αυγών,
  • σκόνη σοκολάτα Ζύμη κανονική ΚΑΙ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ για 4 μέρες κλεισμένη σε βαζο .

Δεύτερη συνταγή

  • 300γρ. Αμυγδαλόψιχα τριμμένη σαν πούδρα
  • 150 γρ. άχνη ,
  • λίγο λίγο το ανθόνερο το κανονίζετε εσείς,
  • Σκόνη σοκολάτα όσο να γίνει καφετί η ζύμη μας
Λίγα μυστικά ακόμα

Επίσης ανοίγοντας την σε φύλλο ,γινεται υπέροχη επικαλυψη  τούρτας  .