Στρωνουμε την κατσαρολα μας με τα σελινα και επανω ξαπλωνουμε τα ψαρακια μας, ριχνουμε λιγο νερακι μεχρι να σκεπαστουν και τα βραζουμε. Το νερακι στο τελος χανεται απ τον βρασμο.
Αφου τα βγαλουμε απ την κατσαρολα σ ενα δισκο, τα καθαριζουμε προσεκτικα απ τα κοκκαλα και βαζουμε το κρεατακι τους σε μια σουπιερα, εκει ριχνουμε τα υπολοιπα υλικα της σαλατας μας. Ανακατευουμε καλα
Λίγα μυστικά ακόμα
Νοστιμη σαλατα και κραταει στο ψυγειο, κρυα κρυα ειναι θαυμα.
Μπορουμε να την βαλουμε μεσα σε σαντουϊτς, πανω σε ζεστη ψημενη σφολιατα, να ριξουμε μεσα μαγιονεζα και να στολισουμε γιορτινα πιατα.