Γκιουζλεμέδες

recipe image
Προστέθηκε από BarBarBar, Κυριακή, 03 Νοέμβριος 2013
Περιγραφή

Aγαπημένα πιτάκια για όλη την ημέρα.

Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Άλλες κατηγορίες
  • 1 ποτήρι νερό,
  • 1/2 φλιτζανάκι του καφέ λάδι,
  • αλάτι,
  • λίγο ζάχαρη,
  • 3 φλ. τσαγιού αλεύρι,
  • 1/2 κ.γλ. μπεϊκιν,
  • τυράκι
Οδηγίες
  1. Σε χλιαρο νερο βαζουμε ολα τα υλικα και ζυμωνουμε καλα, αφηνουμε να ξεκουραστει 60 λεπτα και ανοιγουμε τα φυλλα μας.
  2. Κοβουμε σε τετραγωνα κομματια, σκορπιζουμε τυρακι και κλεινουμε σαν φακελλο.
  3. Τηγανιζουμε σε καυτο λαδι και βγαζουμε σε χαρτι κουζινας να φυγουν τα λαδια του.
  4. Εαν εχουμε πασπαλιζουμε με καβουρντισμενο σουσαμι και λιγο μελι.
Λίγα μυστικά ακόμα

Την ιδια ζυμη κανω και για πιτα και για ραβιολλι, αλλα προσθετω και ενα αυγο στα ραβιολλι.