Παίρνουμε τα φύλλα κρούστας τα χωρίζουμε σε 2 ρολά και τα κόβουμε σε λεπτές λωρίδες 1 εκ. πάχος με το μαχαίρι . Ξεχωρίζουμε με τα χέρια μας τις λωρίδες ζύμης και αφήνουμε να ξεραθούν. Τη μια στίβα για το κάτω μέρος της πίτας και τη 2η στίβα για το πάνω μέρος. Τις ανακατεύουμε κατά διαστήματα ώστε να ανεβαίνουν στην επιφάνεια όλες οι κορδέλες και να ξεραίνονται. Τις αφήνουμε στον αέρα μέχρι να ετοιμάσουμε την κρέμα και το ταψί μας.
Σε ένα μπολ ρίχνουμε τα αβγά, το γιαούρτι, την πάπρικα, το γάλα εβαπορέ και το σουσάμι και τα χτυπάμε με τον αβγοδάρτη και έχουμε έτοιμη την κρέμα μας.
Αλείφουμε με βούτυρο ένα μεγάλο ταψί (εγώ έβαλα του φούρνου το ταψί) και ρίχνουμε μέσα τα μισά φύλλα κρούστας (1η στίβα) ρίχνοντας λίγο πάνω στις κορδέλες το βούτυρο .
Ρίχνουμε μέσα τα τυριά, τις λιαστές, τις ελιές, τη ρίγανη, το δυόσμο και το μπούκοβο.
Σκεπάζουμε με τα υπόλοιπα φύλλα κορδέλες, βάζουμε την υπόλοιπη μαργαρίνη ή βούτυρο.
Περιχύνουμε με την κρέμα την τυρόπιτα μας, πασπαλίζουμε με σουσάμι και μαυροκούκι .
Αφήνουμε την τυρόπιτα για 1 ώρα να φουσκώσει και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 45 λεπτά περίπου στην πρώτη θέση από κάτω του φούρνου, πάνω κάτω αντιστάσεις.
Λίγα μυστικά ακόμα
Το ταψί να είναι Νο 34 για να έχουμε μια πίτα λεπτή και τραγανή ή το ταψί του φούρνου.