Σερβίρουμε το ρολό με πουρέ πατάτας , σαλάτα σπανάκι, πιλάφι ή μακαρόνια.
Μπορούμε να κάνουμε το ρολό τύπου γιουβέτσι με ψιλά μακαρόνια . Βράζουμε τα μακαρόνια αλ ντεντε και τα προσθέτουμε στην κατσαρόλα με το ρολό λίγα λεπτά πριν σβήσουμε τη φωτιά . Ανακατεύουμε μια φορά προσεχτικά ,αφήνουμε το φαγητό μας 5 λεπτά και σερβίρουμε.
Αν θέλουμε παραλείπουμε τα βρασμένα αυγά στο ρολό και στη θέση τους βάζουμε λουκάνικα Φρανκφούρτης 'η βρασμένα καρότα.