Βραζιλιάνικο ψητό

recipe image
Προστέθηκε από Bianka, Παρασκευή, 02 Αύγουστος 2013
Περιγραφή

Γαλοπούλα στο φούρνο με μανιτάρια και έμενταλ.

Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
  •    1 κιλό χοιρινό η γαλοπούλα
  •    1 κουτί μετριο μανιτάρια Κομμένα
  •    150 μλ κρέμα γάλακτος λαιτ
  •    6 φέτες τυρί Emmentaler
  •    Βραζιλιανικο μπαχαρικό
  •    125 γρ νερό
  •    1 κ.σ. κόρν φλαουερ ( προαιρετικά )
Οδηγίες
  1. Απο το βράδυ πασπαλιζουμε με το βραζιλιανικο μπαχαρικό το κρέας καλα.   Το βάζουμε στο ψυγείο για όλη την νύχτα
  2. Σε τηγάνι βάζουμε 2 κ σ λάδι και τηγανίζουμε το κρέας να πάρει χρώματα απο όλες τις πλευρές.
  3. Βάζουμε το κρέας σε πυρεξ, ρίχνουμε το νεράκι απο τα μανιτάρια και τα 125 γρ νερό.   Το βάζουμε σε ζεστό φούρνο στους 175 - 200 βαθμούς για 1 και1/2 ώρα να ψηθει.
  4. Βγάζουμε απο το φούρνο και ρίχνουμε τα μανιτάρια και την κρέμα γάλακτος.   Δοκιμάζουμε απο αλάτι και πιπέρι και αν χρειάστει ρίχνουμε απο το μπαχαρικό μας
  5. Αν θελουμε ανακατευουμε 1 κ σ κόρν φλαουερ σε λίγο νερό και το ρίχνουμε στην σάλτσα για να δέσει.
  6. Βάζουμε επάνω στο κρέας τις φέτες τυρι και ψη νουμε στους 200 βαθμούς για 10-15 λεπτά να λιωσει το τυρί.
  7. Σερβιρουμε με πατάτες τηγανητές, η πατάτες ογκρατεν.
Λίγα μυστικά ακόμα

Για το βραζιλιάνικο μπαχαρικό.


Τα βάζουμε όλα σε ένα βαζακι και τα έχουμε για τα ψητά μας η τα ψάρια μας

Η συνταγή από Chefkoch.de