Μπορεί να γίνει και τούρτα χρησιμοποιώντας τσέρκι φόρμας αποσπώμενης. Τα υλικά τότε θα είναι λιγότερα και οι μόρφατ 2 κουτιά. Τα άλλα υλικά τα προσαρμόζεται σύμφωνα με τα γούστα σας. Όταν είναι να σερβιριστεί, κρατείστε λίγη σαντιγί να αλείψετε τα τοιχώματα όταν βγει η τούρτα από το τσέρκι.
Μπορούμε να βάλουμε το γλυκό μας στο ψυγείο μέχρι την τελευταία σαντιγί και την επόμενη μέρα που είναι να το σερβίρουμε , ρίχνουμε το κακάο και τα άλλα υλικά για στόλισμα.
Τη γλύκα ρυθμίστε την εσείς, επιδέχεται αλλαγές! Πρόταση του Β. Καλλίδη.