Περιγραφή
Αυτός ο μουσακάς καθιερώθηκε για τραπέζια και μπουφέ μετά από πολλές δοκιμές με διάφορες συνταγές. Είναι λίγο μπελαλίδικος αλλά πιστέψτε ,αξίζει τον κόπο . Οι καλεσμένοι σας θα ενθουσιαστούν.
Για το μείγμα του κιμά.
Για το χυλό του τηγανίσματος.
Για την μέτρια αφράτη μπεσαμέλ.
Είναι προτιμότερο αν δεν θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε χυλό στο τηγάνισμα της μελιτζάνας να τηγανίσουμε από το βράδυ . Έτσι θα στραγγίζουν καλύτερα.
Στον μουσακά αυτό δεν μπαίνουν πατάτες.