Ψάρι στη λαδόκολλα

recipe image
Προστέθηκε από Hlianna, Πέμπτη, 07 Μάιος 2009 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 3 χρήστες ψήφισαν
Περιγραφή Το ψάρι στη λαδόκολλα εκτός του ότι είναι πεντανόστιμο, γιατί κρατά τα αρώματα, δε λερώνει και την κουζίνα και αφήνει το χώρο καθαρό χωρίς μυρωδιές
Συστατικά

  • 3 λαβράκια ή άλλα ψάρια καθαρισμένα
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι σε φέτες
  • 3 φύλλα δάφνη
  • Λίγο λάδι
  • Λίγο ξύσμα λεμονιού
  • Αλάτι, πιπέρι
Οδηγίες

  1. Αλατοπιπερώνω τα ψάρια.
  2. Παίρνω ένα μεγάλο κομμάτι αλουμινόχαρτο και πάνω του βάζω μία λαδόκολλα και πάνω ακουμπώ το λαβράκι.
  3. Πάνω στο λαβράκι που έχω αλατοπιπερώσει, βάζω κρεμμύδι, δάφνη, ξύσμα λεμονιού και λίγο λάδι.
  4. Κλείνω πρώτα καλά το ψάρι στη λαδόκολλα και μετά κλείνω και το αλουμινόχαρτο και έτσι έχω φτιάξει ένα όμορφο πακέτο.
  5. Την ίδια δουλειά κάνω και με τα άλλα ψάρια.
  6. Βάζω τα πακέτα στο ταψί του φούρνου και ψήνω στου 200ο για 30 λεπτά περίπου.
  7. Τα σερβίρω σαν πακέτο και τα ανοίγω την ώρα που είναι να τα φάμε σχίζοντας με ένα μαχαίρι αλουμινόχαρτο και λαδόκολλα.
  8. Τα σερβίρω με σάλτσα εστραγκόν ή και απλό λαδολέμονο.
Λίγα μυστικά ακόμα

Καλή επιτυχία!

Συνταγή του Χρίστου.

Υπάρχει η συνταγή για σάλτσα με εστραγκό για ψάρι