Aφήνουμε το βούτυρο εκτός ψυγείου για λίγη ώρα να μαλακώσει , και το χτυπάμε με τη ζάχαρη 20 λεπτά σε χαμηλή ταχύτητα.
Προσθέτουμε τον καφέ, και το κακάο αφού πρώτα το διαλύσουμε στο κονιάκ.
Τελευταία προσθέτουμε τα καρύδια και το κουάκερ, και κάνουμε μια ζύμη όχι πολύ μαλακή.
Αν χρειαστεί προσθέσουμε λίγο ακόμα κουάκερ.
Αφήνουμε τη ζύμη 2 περίπου ώρες στο ψυγείο να σφίξει . Πλάθουμε μπαλάκια τα αλείφουμε με λίγο κονιάκ και τα κυλάμε στην τρούφα, η στο ινδοκάρυδο η ακόμα και στα δυο αν θέλουμε.