1&3/4 κούπας καρότο τριμμένο στον τρίφτη του κρεμμυδιού.
Οδηγίες
Σένα μεγάλο μπολ χτυπάμε με το μίξερ σε μικρή ταχύτητα τα πρώτα δέκα υλικά για τρία λεπτά. Δυναμώνουμε στο μέτριο την ταχύτητα και ταφήνουμε να χτυπηθούν άλλα 5-7 λεπτά. Προσθέτουμε το καρότο και το τριμμένο καρύδι και ανακατεύουμε απαλά.
Αδειάζουμε το μείγμα σε μια βουτυρωμένη φόρμα για κέικ και ψήνουμε στους 180 βαθμούς με αντιστάσεις, για μια ώρα περίπου.
Όταν το βγάλουμε από τον φούρνο το αφήνουμε στην φόρμα για δέκα λεπτά.
Το αναποδογυρίζουμε σε πιατέλα και αφού κρυώσει το πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη η το περιχύνουμε με γλάσο πορτοκαλιού.