Περιγραφή
Να τηγανίσουμε πατάτες φαίνεται να είναι απλό. Για να κάνουμε όμως τραγανές πεντανόστιμες, καλοψημένες πατάτες ακολουθούμε τη συνταγή της γιαγιάς.
Δεν κάνουν όλες οι ποικιλίες πατάτας για τηγάνι.
Πολλές φορές κατά τη διάρκεια του τηγανίσματος κάποιες μαυρίζουν και μαλακώνουν πολύ. Αυτό σημαίνει πως οι πατάτες είναι ακατάλληλες.
Λέμε στον μανάβη μας να μας δώσει πατάτες για τηγάνι .
Αν έχουμε φυσικό αέριο θα τηγανίσουμε με αυτό. Η σταθερή θερμοκρασία του γκαζιού θα μας δώσει το τέλειο αποτέλεσμα.