Χοντροαλεθουμε τα καρύδια. Σε μια λεκάνη του μίξερ, βάζουμε το αλευρι , τη ζαχαρη, τα αυγα, το βουτυρο , τις 2 βανιλιες. Ζεσταίνουμε πολυ λιγο το γάλα οχι να κάψει, γιατι θα μας χαλάσει η μαγια. Ανακατευουμε μεσα στο γαλα και τη μαγιά. Την προσθέτουμε στο αλεύρι και με το γάντζο του μίξερ τα ανακατεύουμε για 10 λεπτά έως να ξεκολλάει η ζύμη από την λεκάνη.
Βάζουμε μια μεμβράνη και αφήνουμε για 1 ώρα να φουσκώσει καλά. Όταν φουσκώσει η ζύμη την βάζουμε σε ένα αλευρωμένο μέρος και την ανοίγουμε σε ένα τετραγωνο φύλλο.
Το αλείφουμε με ένα πινέλο με το βούτυρο. Πασπαλίζουμε με την κανέλλα , ζάχαρη , και αν θελουμε και τα καρύδια.
Βουτυρώνουμε μια φορμα στενομακρη 30αρα. Ανάβουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
Το κόβουμε σε τετράγωνα κομμάτια, προσεχουμε να ειναι σχεδον το ιδιο. Βαζουμε 4 κομματια το ενα επανω στο άλλο. Βάζουμε τα κομμάτια στην φόρμα το ένα δίπλα στο άλλο ορθια, βλέπετε φωτο.
Αφήνουμε 30 λεπτά να φουσκώσει και ψήνουμε για 40 -50 λεπτά