Βάζουμε σε ένα μπολ τη ρίγανη και το θυμάρι και τα περιχύνουμε με λίγο ελαιόλαδο. Προσθέτουμε τη φέτα, τα ανακατεύουμε και ρίχνουμε τον χυμό λεμονιού και πιπέρι.
Βάζουμε ένα τηγάνι ψησίματος στη φωτιά να κάψει, αλατίζουμε τα παϊδάκια και ρίχνουμε φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι, λαδώνουμε καλά κάθε παϊδάκι με λίγο λάδι και τα τοποθετούμε στο καυτό τηγάνι.
Ψήνουμε για λίγα λεπτά από κάθε πλευρά ή μέχρι να ροδίσουν, να γίνουν τραγανά.
Αν δεν σας αρέσουν πολύ ψημένα τα αφαιρείτε από το τηγάνι νωρίτερα.
Σερβίρουμε στα πιάτα και περιχύνουμε με την σάλτσα φέτας και μυρωδικών.