1 φακελακι κρεμα ζαχαροπλαστικης με γευση σοκολατα
300 ml γάλα με χαμηλά λιπαρά (0,3% λιπαρά η με 1,5%)
100 ml κρέμα γάλακτος ή 1 φακελακι γκαρνι με γευση βανιλια, αν βαλουμε το γκαρνι θα το χτυπησουμε οπως λεει το κουτι συσκευασιας
Κακάο σκόνη
Οδηγίες
Με το καυτο νερό καντε τον καπουτσίνο και αφήστε το να κρυώσει και λίγο. Προσθέστε το ρούμι.
Χτυπαμε τη σαντιγί ή το γκαρνι μεχρι να αφρατεψει καλα
Την κρέμα σοκολάτας την χτυπαμε με το γαλα.
Βουταμε ενα ενα τα σαβαγιαρ στον καφε και στρωνουμε τον πατο απο μια φορμα η ενα πυρεξ 28 x 18 cm x 6
Στρωνουμε επανω στα σαβαγιαρ την μιση κρεμα σοκολατας και τη μισή κρέμα σαντιγί. Ξανα μια στρωση σαβαγιαρ και την υπολυπη κρεμα σοκολατας, τελειωνουμε με τη σαντιγί.
Βαζουμε το πυρεξ για λίγες ώρες στο ψυγείο. Όταν σερβιρουμε, το πασπαλιζουμε με κακαο.