Ζελέ με ανανά

recipe image
Προστέθηκε από Ε.Φ., Τετάρτη, 11 Ιούλιος 2012
Περιγραφή

Ένα ακόμη δροσερό ζελέ για τις ζεστές μέρες!

Συστατικά
  • 1 κουτί ζελέ(με 2 φακελάκια ζελέ μέσα)
  • 1 κονσέρβα ανανά κομπόστα.
  • Λίγη ζάχαρη.
  • Κρύο νερό.
Οδηγίες
  1. Στραγγίζουμε τον ανανά και κόβουμε κομμάτια τον ανανά και τον μοιράζουμε σε 6 μπόλ.
  2. Ζεσταίνουμε σε κατσαρολάκι το ζουμί της κομπόστας που το συμπληρώσαμε με νερό και το κάναμε 2 κούπες. Προσθέτουμε επίσης 2 κουταλιές ζάχαρη. Το βράζουμε για να διαλυθεί το ζελέ και η ζάχαρη.
  3. Το κατεβάζουμε από την φωτιά και προσθέτουμε 1 κούπα κρύο νερό. Ανακατεύουμε καλά και το προσθέτουμε στα μπόλ με το φρούτο.
  4. Βάζουμε στο ψυγείο να κρυώσει και να πήξει. Με τον ίδιο τρόπο φτιάχνουμε ζελέ και με άλλες κομπόστες (αχλάδι, ροδάκινο , κεράσι, βερύκοκο)