Καθαρίζουμε και πλένουμε τα κρεμμύδια και τις πατάτες. Τα τρίβουμε στον τρίφτη του κρεμμυδιού, τα αλατίζουμε και τα στύβουμε ελαφρά.
Σε ένα μπολ βάζουμε τα στυμμένα κρεμμύδια και τις πατάτες και προσθέτουμε ταυγά, το αλεύρι, το κορν φλαουρ, το τυρί, το λάδι, τα μυρωδικά, αλάτι και πιπέρια .Ανακατεύουμε καλά το μείγμα με ένα κουτάλι.
Σε ένα βαθύ τηγάνι βάζουμε αρκετό λάδι να κάψει. Παίρνουμε και ρίχνουμε κουταλιές από το μείγμα μας και ψήνουμε σε μέτρια φωτιά, γυρίζοντας και από τις δυο πλευρές.
Αφού ροδίσουν τους βγάζουμε και τους τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί. Τρώγονται καλύτερα ζεστοί.