Κρεμμυδοκεφτέδες

recipe image
Προστέθηκε από tzeni.masterchef, Τετάρτη, 11 Ιούλιος 2012 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote image / 5 1 χρήστες ψήφισαν
Περιγραφή

Εύκολοι, νόστιμοι και μυρωδάτοι κεφτέδες .

Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
  •    10 μεγάλα ξερά κρεμμύδια κόκκινα (όχι άσπρα)
  •     5 μέτριες πατάτες .
  •     3 αυγά.
  •     150 γραμμάρια τριμμένο ρεγκάτο η φέτα.
  •     4 κουταλιές αλεύρι που φουσκώνει.
  •     1 κουταλιά λάδι.
  •     1 κουταλάκι κοφτό κορν φλαουρ.
  •     Δυόσμο ψιλοκομμένο.
  •     Ρίγανη,    Αλάτι,    Πιπέρι.
  •     Πάπρικα γλυκιά.
Οδηγίες
  1. Καθαρίζουμε και πλένουμε τα κρεμμύδια και τις πατάτες.    Τα τρίβουμε στον τρίφτη του κρεμμυδιού, τα αλατίζουμε και τα στύβουμε ελαφρά.
  2. Σε ένα μπολ βάζουμε τα στυμμένα κρεμμύδια και τις πατάτες και προσθέτουμε ταυγά, το αλεύρι, το κορν φλαουρ, το τυρί, το λάδι, τα μυρωδικά, αλάτι και πιπέρια .Ανακατεύουμε καλά το μείγμα με ένα κουτάλι.
  3. Σε ένα βαθύ τηγάνι βάζουμε αρκετό λάδι να κάψει.    Παίρνουμε και ρίχνουμε κουταλιές από το μείγμα μας και ψήνουμε σε μέτρια φωτιά, γυρίζοντας και από τις δυο πλευρές.
  4.  Αφού ροδίσουν τους βγάζουμε και τους τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί.    Τρώγονται καλύτερα ζεστοί.