150 γραμμάρια τυρί τριμμένο ,(κεφαλογραβιέρα η άλλο κάτι).
Οδηγίες
Ζυμώνουμε τον κιμά με τα υλικά που αναφέραμε ,τον στρώνουμε σε παραλληλόγραμο σχήμα σε λαδόκολλα και αραδιάζουμε μέσα τα αυγά. Κλείνουμε τον κιμά ,με την βοήθεια λαδόκολλας και τον τοποθετούμε στο ταψί.
Καθαρίζουμε καλά τις πατατούλες και τις πλένουμε, τις αλείφουμε με αλάτι , πιπέρι, λίγο κάρυ, λίγη πάπρικα ,λίγο θυμάρι, και λίγη σκόνη μουστάρδας. Στο τέλος βάζουμε και λάδι ,τις τοποθετούμε στο ταψί και σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο. Προσθέτουμε και ένα ποτήρι νερό.
Ψήνουμε 3/4 της ώρας σκεπασμένο και μετά βγάζουμε το αλουμινόχαρτο ,και την λαδόκολλα ,και αλείφουμε με την σάλτσα το ρολό και το ψήνουμε άλλη μισή ώρα περίπου η ώς ότου ροδοκοκκινίσει το ρολό μας.