1 κουτί ζελέ βερίκοκου,(αυτό με τα δύο σακουλάκια)
5-6 βερίκοκα ώριμα αλλά γερά.
2 κουταλιές σούπας ζάχαρη.
Οδηγίες
Κόβουμε μερικά κομμάτια ανανά μεγαλούτσικα και τα τοποθετούμε σε φόρμα συμμετρικά. Τα υπόλοιπα τα ψιλοκόβουμε ,όπως και τα βερίκοκα.
Ζεσταίνουμε 2 φλιτζάνια νερό από το ζωμό της κομπόστας προσθέτουμε και την ζάχαρη και το ζελέ. Το δίνουμε μιά -δυό βράσεις και το κατεβάζουμε από την φωτιά , Προσθέτουμε άλλα 2 φλιτζάνια ζουμί ,συμπληρώνουμε με νερό,και το βάζουμε στο ζελέ,
Ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε λίγο στην φόρμα ,για να σταθεροποιηθούν τα κομμάτια του φρούτου.Το βάζουμε να παγώσει ,στην συνέχεια βάζουμε και το υπόλοιπο ζελέ με τα κομμάτια των φρούτων.
Το βάζουμε στο ψυγείο να πήξει και να παγώσει καλά. Για να το ξεφορμάρουμε το βυθίζουμε για λίγα δευτερόλεπτα σε ζεστό νερό!