15-20 αμύγδαλα ξεφλουδισμένα και και καβουρντισμένα με λίγο βούτυρο και σπασμένα.
Οδηγίες
Χτυπάμε την μόρφατ, το ζαχαρούχο, την ζάχαρη και το νέσκαφε στο μίξερ και το βάζουμε στο ψυγείο 2-3 ώρες.
Σε φόρμα με τσέρκι στρώνουμε στην σειρά σαβαγιάρ μουσκεμένα ελαφρά στο σιρόπι της κομπόστας. Στρώνουμε το 1/3 της κρέμας και στην συνέχεια τα βερίκοκα κομμένα στα 2. Ξαναστρώνουμε μπισκότα μουσκεμένα στο κομποστόζουμο , κρέμα (το άλλο 1/3) και στην συνέχεια βερίκοκα , πάλι τα τελευταία μπισκότα και την υπόλοιπη κρέμα.
Πασπαλίζουμε με τα αμύγδαλα και βάζουμε στην κατάψυξη τουλάχιστον 3 ώρες. Μετά το κατεβάζουμε στην συντήρηση. Αφαιρούμε το τσέρκι.