1 πακέτο μπισκότα παπαδοπούλου γεμιστά ότι σας αρέσει
τρούφα για το γαρνίρισμα
Οδηγίες
Τρίβουμε τα μπισκότα στο πίμερ μέχρι να γίνουν σκόνη. Έπειτα λιώνουμε το βούτυρο. Ανακατεύουμε το βούτυρο με τα μπισκότα και τα βάζουμε στην βάση από ένα τσέρκι.
Σπάμε στη συνέχεια τα μπισκότα παπαδοπουλου σε χοντρά κομμμάτια με τα χέρια και τα ραντίζουμε με το ποτό.
Χτυπάμε την κρέμα στιγμής σύμφωνα με τις οδηγίες από τα φακελάκια και μόλις είναι έτοιμες ρίχνουμε και ανακατεύουμε τα μπισκότα απαλά.
Τοποθετούμε αυτό το μίγμα πάνω από την βάση και ρίχνουμε τρούφα για γαρνίρισμα.
Βάζουμε για μία ώρα στο ψυγείο να σφίξουν οι κρέμες. Ξεφορμάρετε, σβήνετε κεράκια και σερβίρετε!