Καθαρίζουμε τον γαύρο , τον πλένουμε πολύ καλά, και αφαιρούμε το κεντρικό κόκκαλο. Τον φιλετάρουμε και τον κόβουμε μικρά κομματάκια με το ψαλίδι της κουζίνας.
Αλατίζουμε, και προσθέτουμε το σκόρδο τον μαϊντανό και τον δυόσμο ψιλοκομμένα ,καθώς και όλα τα υπόλοιπα υλικά. Στο τέλος προσθέτουμε το αλεύρι και κάνουμε έναν χυλό πολύ παχύρρευστο.
Βάζουμε το λάδι να κάψει, και ρίχνουμε κουταλιές από το μείγμα . Όταν ροδοκοκκινίσουν οι κεφτέδες, τους βγάζουμε και τους τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας.
Τρώγονται ζεστοί, αλλά το ίδιο ευχάριστα και κρύοι.