Σε μπολ ανακατεύουμε το βιτάμ,το τυρί,βανίλια,άχνη,καρύδα,ανακατεύουμε καλά να ενωθούν τα υλικά μας. Το μείγμα μας δεν θα είναι σφιχτό, το βάζουμε στο ψυγείο 30 λεπτά.
Βγάζουμε και πλάθουμε αυγουλάκια, εγώ χρησιμοποίησα ένα κουτάλι της σούπας, βάζουμε σε λαδόκολλα και αφήνουμε πάλι στο ψυγείο μέχρι να λιώσουμε την σοκολάτα.
Λιώνουμε τις σοκολάτες με το λάδι και βουτάμε μέσα τα αυγά μας,βάζουμε σε λαδόκολλα,διακοσμούμε όπως θέλουμε και παγώνουμε για μισή ώρα ακόμα.
Βάζουμε τα αυγουλάκια μας σε χάρτινες θήκες και τα διατηρούμε στο ψυγείο.