Χτυπάμε τους 4 κρόκους με την άχνη και την βανίλια να αφρατέψει. Προσθέτουμε μαρέγκα από τα 4 ασπράδια και αλεύρι προσεκτικά. Απλώνουμε σε λαδόκολλα τη ζύμη και ψήνουμε γρήγορα με τον αέρα.
Όταν έχει κρυώσει το παντεσπάνι, το κόβουμε σε 3 λωρίδες. Την κάθε λωρίδα βρέχουμε με ζεστή μαρμελάδα της αρεσκείας μας. (Την είχαμε βράσει για λίγο.) Μετά απλώνουμε την κρέμα καραμελέ και τοποθετούμε την επόμενη λωρίδα.
Έτσι συνεχίζουμε το στρώσιμο και στο τέλος πασαλείβουμε όλο το γλυκό με την κρέμα. Αφήνουμε στο ψυγείο μέχρι την επόμενη μέρα και στολίζουμε με σαντηγή ή με άλλο τρόπο.
Κρέμα καραμελέ: Βράζουμε για 2 ώρες μέσα στο νερό την κονσέρβα με το γάλα ΖΑΧΑΡΟΥΧΟ (εγώ το βράζω για μια ώρα μέσα στην χύτρα, σε χαμηλό). Όταν η κονσέρβα έχει κρυώσει, την ανοίγουμε και το περιεχόμενο χτυπάμε στο μίξερ με 1 βούτυρο, μέχρι να γίνει μια λεία κρέμα.