Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε το λάδι το μπαλσάμικο το σκόρδο και τα μπαχαρικά,και ανακατεύουμε . Προσθέτουμε τα παϊδάκια του κοτόπουλου, και τα ανακατεύουμε πολύ καλά με το μείγμα της μαρινάδας .
Σκεπάζουμε το μπολ και το αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ωρες. Καλύτερα θα ήταν να βάλουμε το κοτόπουλο στη μαρινάδα από το βράδυ. Πριν βάλουμε το κρέας για ψήσιμο αλείφουμε τα κομμάτια με την μουστάρδα πολύ καλά.
Τοποθετούμε τα παϊδάκια με τη μαρινάδα σε ευρύχωρο ταψί στο οποίο έχουμε στρώσει δυο λαδόκολλες, και ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο , στους 200 βαθμούς για 1 περίπου ώρα.
Αν το ζουμάκι του κοτόπουλου είναι νερουλό, το δένουμε με μια κουταλιά κορν-φλάουρ.
Λίγα μυστικά ακόμα
Η συνταγή είναι της Αργυρώς με κάποιες δικές μου παρεμβάσεις.