Καθαρίζουμε την κολοκύθα,αφαιρούμε τους σπόρους,την κόβουμε σε κομματάκια,την πλένουμε και στραγγίζουμε καλά.
Κόβουμε την κολοκύθα σε πολύ λεπτές φέτες ή τριγωνικές φέτες.
Αλατοπιπερώνουμε το αλεύρι και αλευρώνουμε τις φέτες της κολοκύθας τινάζοντάς τις να φύγει όλη η περισσευούμενη ποσότητα.
Ζεσταίνουμε περίπου 3 εκ. λαδιού σε ένα βαθύ τηγάνι και τηγανίζουμε τις φέτες της κολοκύθας λίγες-λίγες, γυρνώντας τις από μια φορά, μέχρι να πάρουν ένα χρυσαφί χρώμα κι από τις δύο πλευρές.
Τις βγάζουμε, τις αφήνουμε να στραγγίξουν για ένα λεπτό πάνω σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας και τις σερβίρουμε, αν θέλετε, μαζί με σκορδαλιά.