Ομελέτα φυλακισμένη σε καρδιά λουκάνικου

recipe image
Προστέθηκε από Νάνα, Τετάρτη, 14 Δεκέμβριος 2011 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 2 χρήστες ψήφισαν
Περιγραφή

Μια εύκολη και νόστιμη συνταγή, για να παρουσιάσετε στους αγαπημένους σας πρωτότυπα την ομελέτα!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Άλλες κατηγορίες
  • αβγά, όσα θέλετε
  • λουκάνικα, όσα και τα αβγά που θα έχετε
  • αλάτι- πιπέρι
  • ό,τι άλλο θέλετε π.χ.τυρί,ντομάτα κτλ.
Οδηγίες
  1. Χτυπάμε λίγο τα αβγά μας με αλάτι και πιπέρι.
  2. Προσθέτουμε τυχόν υπόλοιπα υλικά,ψιλοκομμένα.
  3. Κόβουμε το κάθε λουκάνικο προσεχτικά στη μέση, στο μάκρος, σχεδόν μέχρι επάνω! Γυρίζουμε τις δυο άκρες προς τα έξω και ενώνουμε με οδοντογλυφίδα.
  4. Τηγανίζουμε τα λουκάνικα λίγο από τη μια μεριά, αναποδογυρίζουμε, γεμίζουμε με ομελέτα, μέχρι να γεμίσει η καρδιά.
  5. Τηγανίζουμε και από την άλλη μεριά λίγο.
  6. Βγάζουμε τις οδοντογλυφίδες και σερβίρουμε!
Λίγα μυστικά ακόμα