Κάνουμε τη ζύμη: ζυμωνουμε τα υλικα ολα μαζι, εκτος απο τα χρωματα για περιπου 10 λεπτα. Τυλίγουμε στην ζυμη σε μεμβρανη και αφήνουμε στο ψυγειο για 20 λεπτα.
Για να κάνουμε την γλωσσίτσα: Παιρνουμε λιγο ζυμη και ριχνουμε το χρωμα κοκκινο και το ζυμωνουμε να ενωθει το χρωμα και το κανουμε ενα κορδονι.
Μετα μοιραζουμε τη ζυμη σε 2 μερη, στο ενα βαζουμε το καφε χρωμα για να φτιαξουμε τα αυτια, την μυτη και τα ματακια και το ζυμωνουμε καλα να ενωθει το χρωμα και το χωριζουμε σε 5 μερη και τα κανουμε κορδονια στο μακρος απο το φυλλο μας. Δηλαδη,2 μερη για ματια,2 μερη για αυτια,1 μερος για τη μυτη (εγω αυτο ξεχασα να το βαλω!!!)
Το λευκο μερος το μοιραζουμε σε 2 μικρα μερη και 1 μεγαλο. Τα 2 μικρα μερη τα κανουμε 2 κορδονια, θα μας χρειαστουν να σκεπασουμε τα καφε και το κοκκινο κορδονι.
Με το ενα μεγαλο μερος ανοιγουμε ενα φυλλο στενομακρο. Στη μεση βαζουμε το κοκκινο κορδονι (ειναι η γλωσσιτσα του )και το σκεπαζουμε με ενα ασπρο κορδονι, ετσι που να μην φενεται το κοκκινο μερος. Επανω σε αυτο βαζουμε ενα καφε κορδόνι (ειναι η μυτουλα του) και το σκεπαζουμε με ενα ασπρο κορδωνι ετσι που να μην φενετε το καφε μερος.
Τωρα βαζουμε στα εξωτερικα του δεξια και αριστερα απο 1 καφε κορδονι. Διπλωνουμε τωρα το φυλλο και σκεπαζουμε τα καφε κορδονια. Επανω στο κεντρο βαζουμε τωρα δεξια και αριστερα τα αλλα 2 κορδονια (αυτα ειναι τα αυτακια του).
Αναβουμε τον Φούρνο στους 170 βαθμούς στον αερα. Σε μια λαμαρινα της κουζινας βαζουμε λαδοκολλα. Κοβουμε σε κομματακια τα βαζουμε επανω στο ταψι με την λαδοκολα.
Ψήνουμε τα μπισκοτακια μας Περίπου 15-20 λεπτά, ο καθε φουρνος ψήνει διαφορετικα.
Κατα το τελος του ψησιματος βαζουμε επανω σε καθε ματακι μια μαυρη μπιλιτσα απο σοκολατα αν εχουμε.
Λίγα μυστικά ακόμα
Μπορείτε να το κάνετε και με ζύμη τσουρεκιού μαγιάς. Γίνονται ωραία μεγάλα κεφαλάκια.