1 κουτί κομπόστα ροδάκινο στραγγισμένα και κομμένα χοντρές φέτες.
Λίγα αμύγδαλα ξεφλουδισμένα.
Οδηγίες
Λαδώνουμε ελαφρά αλλά σε όλα τα σημεία της μια φόρμα και πασπαλίζουμε ζάχαρη παντού.
Χτυπάμε την φυτίνη με την ζάχαρη,προσθέτουμε 2 κουταλιές σούπας γάλα, μετά βάζουμε τα αυγά και στο τέλος το αλεύρι με το μπείκιν. Ανακατεύουμε καλά το μείγμα.
Βάζουμε με τάξη τα κομμάτια του ροδάκινού στην φόρμα και ανάμεσα τους αμύγδαλα. Βάζουμε κουταλιές απο το μείγμα επάνω στα ροδάκινα και μετά σε όλη την φόρμα.
Ψήνουμε στους 160 βαθμούς3/4 της ώρας .Αφήνουμε να κρυώσει το κέικ, το φέρνουμε τούμπα στην πιατέλα και με το ζουμί της κομπόστας γυαλίζουμε το γλυκό μας!