Ομελέτα...στο φλιτζάνι

recipe image
Προστέθηκε από Νάνα, Πέμπτη, 03 Νοέμβριος 2011 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 4 χρήστες ψήφισαν
Περιγραφή

Ομελέτα φούρνου, ψημένη σε φλιτζάνι, έτοιμη για σερβίρισμα!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Άλλες κατηγορίες
Σερβίρει
2 άτομα
  •     2 αβγά
  •     2κ.γ. γάλα
  •     1 πρέζα αλάτι
  •     1 πρέζα πιπέρι
  •     2κ.σ. τριμμένη φέτα
Οδηγίες
  1. Βουτυρώνουμε 2 φλιτζάνια του καφέ μεγάλα.
  2. Χτυπάμε τα αβγά, προσθέτουμε το γάλα, το αλάτι και το πιπέρι. Τρίβουμε την φέτα, την προσθέτουμε και ανακατεύουμε καλά.
  3. Ψήνουμε στους 160βαθμούς με αέρα,20λεπτά.
  4. Τρώγεται από το φλιτζάνι με κουταλάκι ή το αναποδογυρίζω σε πιάτο σαν σουφλεδάκι.


Λίγα μυστικά ακόμα

Εάν θέλουμε προσθέτουμε και κάποιο άλλο υλικό ψιλοκομμένο,π.χ.ζαμπόν. Λίγη ποσότητα όμως,για να μην εμποδίσει στο φούσκωμα του αβγού!