Κεφτεδάκια από συκωτάκια πουλιών.

recipe image
Προστέθηκε από titika doynoytzh, Κυριακή, 16 Οκτώβριος 2011 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 1 χρήστες ψήφισαν
Περιγραφή

Ένα νόστιμο  πιάτο σαν κύριο γεύμα ή σαν μεζεδάκι.

Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
  • μισο κιλο συκωτακια πουλιων,
  • 2κουπες τριμμένη φρυγανια,
  • 1 κρεμμύδι,
  • 1κ.σ. κετσαπ,
  • 1κσ μουσταρδα,
  • 1κσ λαδι,
  • μαιντανο,
  • αλατι, πιπερι
Οδηγίες
  1. Βραζουμε τα συκωτακια για δεκα λεπτα. τα στραγγιζουμε και οταν κρυωσουν τα ψιλοκοβουμε.
  2. Ψιλοκοβουμε μαιντανο, κρεμυδι ,ριχνουμε τα υπολοιπα υλικα και ζυμωνουμε.
  3. Θα βαλουμε το μειγμα στο ψυγειο για μιση ωρα να δεσει και το πλαθουμε μικρα κεφτεδακια.
  4. Αλευρωνουμε και τηγανιζουμε.
Λίγα μυστικά ακόμα

Εαν θελουμε ψηνουμε στο γριλ για να γινουν πιο υγιεινα, είναι το ιδιο νοστιμα!