Βάζουμε το βούτυρο και την ζάχαρη,αφού πρώτα τα έχουμε ανακατέψει καλά, σε ένα ταψί 30 νούμερο,να ζεσταθούν για λίγο στον φούρνο. Τα βγάζουμε και ρίχνουμε την κανέλλα.
Κόβουμε τα μήλα σε φέτες,και τα απλώνουμε ομοιόμορφα στο ταψί,να καλυφθεί όλη η επιφάνεια του .Στα κενά βάζουμε τις σταφίδες.
Χτυπάμε τ'αυγά με την ζάχαρη,να αφρατέψουν, και προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά. Τελευταίο προσθέτουμε το αλεύρι κοσκινισμένο ,με το μπέκιν.Το μείγμα πρέπει να είναι σαν του κέικ.
Απλώνουμε το μείγμα στο ταψί με τα μήλα,και ψήνουμε στους 180 για 50-55 λεπτά.
Για να δούμε αν είναι έτοιμο,τρυπάμε με μια οδοντογλυφίδα. Αν βγει καθαρή τότε το βγάζουμε από τον φούρνο.Το αφήνουμε 5 λεπτά και το γυρίζουμε απότομα και γρήγορα, ανάποδα σε μια πιατέλα.
Λίγα μυστικά ακόμα
Αν δεν θέλουμε να βάλουμε καρύδια ,αυξάνουμε το αλεύρι σε 1&1/2 κούπα.