Ζεματάμε τις ροδέλες των πράσων.Τις στραγγίζουμε και βάζουμε σε μεγάλο τηγάνι το λάδι,κρεμμύδι,στην συνέχεια τα πράσα,τα σοτάρουμε καλά και προσθέτουμε το κρέας.Τα σοτάρουμε όλα μαζί αρκετή ώρα,για να ψηθεί καλά το κρέας. Βάζουμε αλάτι ,πιπέρι ,και τον άνηθο.
Το κρυώνουμε και προσθέτουμε το τυρί τριμμένο και τα αυγά χτυπημένα .
Λαδώνουμε το μεγάλο ταψί της κουζίνας και στρώνουμε το 1ο φύλλο ,απλώνουμε φυτίνη στρώνουμε και το 2ο φύλλο το αλείφουμε φυτίνη και στρώνουμε το 3ο φύλλο .Σαυτό βάζουμε την μισή γέμιση.Στρώνουμε το 4ο φύλλο και βάζουμε πάλι φυτίνη .Στο 5ο φύλλο βάζουμε την υπόλοιπη γέμιση.Απλώνουμε το 6ο φύλλο και το αλείφουμε με λιωμένη φυτίνη. Στην συνέχεια βάζουμε και το 7ο φύλλο.Το αλείφουμε με την υπόλοιπη φυτίνη .
Την χαράζουμε και ψήνουμε στους 180 βαθμούς περίπου 45 λεπτά.