Σένα μπολ ανακατεύουμε,τα δυο αυγά ,το γάλα, και το λάδι. Ρίχνουμε και το αλεύρι ,λίγο αλάτι, και νερό χλιαρό,και κάνουμε ένα χυλό αραιό.
Έχουμε προθερμάνει τον φούρνο στους 250 . Βάζουμε στο ταψί το μισό βούτυρο και το καίμε για λίγο μέσα στον φούρνο .
Αποσύρουμε,το ταψί από τον φούρνο και ρίχνουμε μέσα τον χυλό.Κουνάμε το ταψί να πάει παντού ο χυλός. Επάνω και γύρω στο ταψί σκορπίζουμε την τριμμένη φέτα,το υπόλοιπο βούτυρο σε κομματάκια,και ένα αυγό ελαφρά χτυπημένο.
Ψήνουμε για 40-45 λεπτά στους 220. Η πίτα αυτή δεν πρέπει να έχει πάχος περισσότερο από έναν πόντο.
Λίγα μυστικά ακόμα
Την συνταγή αυτή μου την έδωσε πριν χρόνια η φίλη μου Πόπη από Νεγάδες.