3/4 κούπας αλεύρι σταρένιο η για όλες τις χρήσεις.
150 γρ βούτυρο βιτάμ .
Καρύδια τριμμένα.
Λίγο σουσάμι καβουρδισμένο
Κανέλα σκόνη.
Οδηγίες
Βάζουμε το νερό με το μέλι στη φωτιά ανακατεύουμε καλά μέχρι να πάρει μια βράση,και το αποσύρουμε.
Ζεσταίνουμε αρκετά το βούτυρο,και ρίχνουμε το αλεύρι .Το γυρίζουμε να πάρει λίγο χρώμα,να καβουρδιστεί ελαφρά ,για να μην αφήνει στη γεύση την αλευρίλα.
Γυρίζοντας γρήγορα με το σύρμα ρίχνουμε το σιρόπι σιγά-σιγά μέχρι να γίνει μια κρέμα διάφανη όπως η μουσταλευριά. Όταν δέσει ,την κατεβάζουμε και την ρίχνουμε σε μπολ.
Πασπαλίζουμε με καρύδια τριμμένα, σουσάμι καβουρδισμένο και κανέλα.